Arts & Events


Wild van Wild – Op jacht naar het beste vlees

Bombarie heeft sinds kort het gerecht ‘Wild van de week’ op de kaart staan. Dit houd in dat we elke week een ander wild gerecht serveren. Maar waar komt het vlees vandaan?

Wild van Wild is een relatief jong bedrijf dat is opgezet in 2011 door een klein team van chefs en slagers met passie voor vlees. Door jaren lange ervaring zijn zij zich bewust van welke vleessoorten, kruiden en methoden het beste bij elkaar passen.

Een stuk vlees is het lekkerste als het uit de natuur komt en het maakt het beter dan biologisch. Daarom verschilt het aanbod van Wild van Wild per seizoen. Door duurzame jacht blijft het natuurlijk evenwicht in tact en kan de consument genieten van een heerlijk stuk vlees. Wild van Wild heeft in Duitsland haar eigen jachthuis. Hier komt het meeste wild dus ook vandaan.

Zodra het wild van de week bij Bombarie binnenkomt, wordt bij ons de jacht geopend om er een heerlijk bijpassend gerecht van te maken.

www.wildvanwild.nl

Deel dit bericht met je oma